fbpx
Курсы живописи и рисунка

Любі друзі!

На жаль, війна змінює наші плани та нам доводиться пристосовуватися до нових реалій. Так, ми закрили нашу улюблену маленьку студію на Поля, змінили формат спілкування та приділили увагу тому, що зараз важливо, але не змінили напрямок своїх дій та не почали змінювати себе. За умов постійних повітряних тривог в місті та області, ми не відкриваємо студію, бо не хочемо наражати людей на небезпеку. Ми продовжуємо працювати та допомагати й, хоча знаходимось за кордоном, але ми завжди поруч: працюємо з дітьми, що виїхали з України.

Ми просимо не забувати тих, хто залишився або поїхав за кордон, підтримувати наші Збройні Сили та приєднуватись до будь-яких добрих справ, що допоможуть швидше здолати ворога. Підбадьорюйте наших захисників та захисниць своїми малюнками та розміщайте їх онлайн, щоб всі змогли це побачити, хто ми є та чого варті. Підписуйтесь на нас та надсилайте свої малюнки, які ми з радістю зможемо розмістити в соціальних мережах від вашого імені.

Ми продовжуємо залишатися на зв'язку та не полишаємо надії на зустріч в новій студії. Війна не може бути вічно, але і від нас залежить наша подальша доля.

Хай живе Україна!

error: Content is protected !!